Pop-up store Knokke

POP-UP STORE KNOKKE

Maak een afspraak via +32 475 82 31 66 om een bezoekje te komen brengen aan onze pop-up store in de Dumortierlaan 94b te Knokke. Gesloten op dinsdag en woensdag.

Zowel praktisch,
comfortabel
als mooi

 

Het prachtig Iers landschap met een rijk geschakeerd palet aan kleuren is de inspiratiebron voor de Dubarry collectie. Ontdek de collectie waterdichte en ademende outdoor laarzen, klassieke kleding, leren tassen en de mooiste accessoires van Dubarry of Ireland.

 
news

De kleding uit de outdoor collectie van Dubarry bestaat uit duurzame, comfortabele kleding met een uitstekende pasvorm. De kleding is afgewerkt met fijne details, prachtige stiksels en patronen.

Bekijk de catalogus 2018-2019
news

Making of
Dubarry

Tijdens lange wandelingen draagt u de Galway outdoor laarzen van Dubarry. De duurzame laarzen voor dames en heren hebben dankzij de karakteristieke oneffenheden van het kwaliteitsleer een natuurlijke uitstraling. Uw voeten blijven warm en droog, dankzij de waterdichte en ademende GORE-TEX voering.

news

Dubarry laarzen
en schoenen
onderhouden

Om je laarzen goed in conditie te houden heeft Dubarry een speciale onderhoudslijn ontwikkeld. Deze onderhoudsmiddelen zijn goedgekeurd door membraamfabrikant Gore-Tex, zodat de waterdichte en ademende aspecten blijven behouden.

meer info (externe link)
news

Dames & heren
bootschoenen

Dubarry’s dames en heren mocassins zijn gemaakt van zacht en soepel leer, terwijl de zolen zijn ontworpen voor het comfort van uw voeten. Ontdek de diverse stijlen en kleuren.

news

Aankomende beurzen/events

Bekijk hiernaast een lijst van onze aankomende beurzen waarop we aanwezig zullen zijn.

Hex garden festival

4-5-6 Juni & 11-12 september 2021

Hex garden festival

Hekslaan, 3870 Heers

Meer info