PHOTO-2021-04-09-11-49-09

DUBARRY STORE KNOKKE – Dumortierlaan 94b

Sluitingsdagen: maandag dinsdag en woensdag. Op deze dagen kan u steeds op afspraak komen. (0475 82 31 66)

Openingstijden:

Doordat we op een beurs aanwezig zal de winkel gesloten zijn op 18 en 19 november. Zondag 20 november terug open van 11 u.

Zowel
praktisch,
comfortabel
als mooi

Het prachtig Iers landschap met een rijk geschakeerd palet aan kleuren is de inspiratiebron voor de Dubarry collectie. Ontdek de collectie waterdichte en ademende outdoor laarzen, klassieke kleding, leren tassen en de mooiste accessoires van Dubarry of Ireland.

nieuws-laarzen

De kleding uit de outdoor collectie van Dubarry bestaat uit duurzame, comfortabele kleding met een uitstekende pasvorm. De kleding is afgewerkt met fijne details, prachtige stiksels en patronen.

nieuws-collectie-2

Making of Dubarry

Tijdens lange wandelingen draagt u de Galway outdoor laarzen van Dubarry. De duurzame laarzen voor dames en heren hebben dankzij de karakteristieke oneffenheden van het kwaliteitsleer een natuurlijke uitstraling. Uw voeten blijven warm en droog, dankzij de waterdichte en ademende GORE-TEX voering.

Dubarry laarzen en schoenen onderhouden

Om je laarzen goed in conditie te houden heeft Dubarry een speciale onderhoudslijn ontwikkeld. Deze onderhoudsmiddelen zijn goedgekeurd door membraamfabrikant Gore-Tex, zodat de waterdichte en ademende aspecten blijven behouden.

Making of Dubarry

Dubarry’s dames en heren mocassins zijn gemaakt van zacht en soepel leer, terwijl de zolen zijn ontworpen voor het comfort van uw voeten. Ontdek de diverse stijlen en kleuren.

nieuws-schoenen-2018

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aankomende events en nieuwtjes.

Aankomende beurzen/events

Bekijk hiernaast een lijst van onze aankomende
beurzen waarop we aanwezig zullen zijn.

dubarry

Equicosmos BVBA

Gentweg 11, 9991 Adegem – +32 475 82 31 66 – equicosmos@skynet.be – BE 0883 755 419

© 2022 2022 Equicosmos – design by doppiavu.be